Sleutelhangers in bad

Om de aandacht te vestigen op de aanstaande renovatie van de tropische kassen heeft de Hortus botanicus Leiden sleutelhangers met een levend plantje laten maken. Er moeten al enkele honderden mensen rondlopen met zo’n sleutelhanger aan hun tas, telefoon of sleutelbos. Omdat het plantje eens in de week water moet hebben zetten de eigenaars hun exemplaar wekelijks een paar minuten op een schoteltje water. De nog onverkochte exemplaren gaan samen in bad, zoals u op deze foto ziet.

Er is nog voorraad van deze bijzondere sleutelhanger. Wilt u er een aanschaffen, en daarmee de renovatie van de tropische kassen steunen, dan kunt u bij de portier van de Hortus terecht. Een sleutelhanger kost 4,95. Het is een leuk hebbedingetje en een gewaardeerd cadeautje. Zolang de voorraad strekt!

Advertenties

2 Reacties op “Sleutelhangers in bad

  1. Wat leuk! Inmiddels zijn we al twee jaar verder natuurlijk maar hebben jullie deze sleutelhangers toevallig nog (wellicht zonder inhoud)? Of een tip waar ze te krijgen zijn . We zijn op zoek naar een orgineel bedanktcadeautje voor ons huwelijk!

    • Geachte heer of mevrouw Meuldijk, de sleutelhangers zijn uitverkocht. Onze ervaring is dat de plantjes probleemloos een half jaar tot een jaar blijven leven en groeien, maar dan beter uit de sleutelhanger gepeuterd kunnen worden. Na twee jaar ken ik verschillende kopers die het plantje in een gewoon potje voor het raam hebben staan. Losse sleutelhangers zonder inhoud hebben we niet, we hebben ze compleet aangeschaft. Leveranciercontact: info@wishplant.nl.
      Succes, mocht het er van komen en er worden sleutelhangers gemaakt, ontvangen we graag een foto, leuk om te delen met onze facebook volgers en blog volgers. En alvast gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s