Bekers en bijenproducten voor de tropische kassen

Misschien bent u vandaag al even op de Plantenmarkt in de Leidse Hortus geweest. Morgen is de tweede en laatste dag. U kunt vanaf 10.00 uur terecht voor allerlei planten, maar ook voor de nieuwe bekers die Janneke Brinkman speciaal voor de Hortus ontwierp. U koopt ze per set van twee voor tien euro. Daarvan komt vijf euro ten goede aan de renovatie. Een goede vriendin van de Hortus verdubbelt dit bedrag nog eens!

Ook hortusimker Fred Weber en zijn helpers zijn met een kraam aanwezig. Ze verkopen heerlijke honing en wasproducten, ook weer voor de kassen. En de opbrengst van de heerlijke zelfgemaakte chutneys die in de Oranjerie verkocht worden zijn voor hetzelfde goede doel. Daarnaast is een keur aan kramen met interessant groen, maar ook met bijvoorbeeld zalige chocola, perfect brood en smaakvolle kettingen. Nog geen moederdagcadeautje? Hier moet u slagen.

www.hortusleiden.nl

Radio-interview Ed de Vogel

Nog meer kassennieuws: orchideeën specialist Ed de Vogel, die in de kassen zijn kantoor heeft, was op Radio Max te horen. Luister het nog eens terug op http://radioplayer.omroep.nl/radio5. Klik door naar fragmenten/TinkekeShow.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s