Met Annet de Jong op zoek naar venijnige planten

Gisteren bezocht auteur Annet de Jong de Hortus, op zoek naar de meest giftige planten. Kaschef Rogier van Vugt praatte haar bij. Op de foto verder stagiairs Ceciel en Dorien; Ceciel maakt tekeningen van giftige planten, Dorien verzamelt informatie. Op maandag 17 juni, tijdens de Maand van het Spannende boek, wandelt u met Annet de Jong mee langs gifplanten en gevaarlijke plekken in de Hortus. Deze MuseumMaandag wordt georganiseerd ter gelegenheid van de 25ste editie van Maand van het Spannende Boek. Een inschrijfformulier en meer informatie staat op http://www.museummaandag.nl/leiden.

Bezoekers die het geschenkboek ‘Nooit alleen’ van Loes den Hollander meenemen naar het museum, krijgen gratis entree. Dit geschenkboek wordt tijdens ‘Juni – Maand van het Spannende Boek’ door de boekhandel cadeau gedaan bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Deze MuseumMaandag kwam tot stand door samenwerking tussen Stichting CPNB en BankGiro Loterij MuseumMaandag. MuseumMaandag is een initiatief van Naturalis Biodiversity Center, Rijksmuseum Volkenkunde en Rijksmuseum van Oudheden. Het initiatief maakt van de maandag, de dag waarop veel musea gesloten zijn, de meest bijzondere museumdag van de week. Dit project wordt mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland.

annet02 annet01

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s